Yakitori Ayam

Deel het op uw sociale netwerk:

Of u kunt deze url gewoon kopiëren en delen

Ingredienten

Hoeveelheid aanpassen:
500g kip In blokjes gesneden
3 stengels daun bawang
1/2 stuks rode paprika In blokjes gesneden
12 stuks sate stokjes
Marinade
2 theelepels djahé Gember
2 eetlepels kecap asin of te wel sojasaus (zout)
3 teentjes knoflook
1 eetlepel kecap manis of te wel sojasaus (zoet)
1/4 theelepel peper
1 eetlepel suiker
1/4 theelepel zout

Bladwijzer aanmaken

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Yakitori Ayam

Kenmerken:
  • Spicy
  • 50
  • Personen 12
  • Makkelijk

Ingredienten

  • Marinade

Bereidingswijze

Share

Hou je van Japans eten? Dan is dit Yakitori gerecht met een Indonesisch tintje zeker een aanrader om te proberen. Het is hartig met een rokerig aroma dat bijdraagt ​​aan de smaak.

Het vlees is zacht en nog frisser door de combinatie van lente-uitjes die ook gegrild worden. Geen wonder dat veel mensen het lekker vinden en er met volle overgave van genieten.

Stappen

1
Klaar

Meng alle ingrediënten van de marinade, gember, knoflook, sojasaus, ketjap, gemalen peper, zout en suiker goed door elkaar.

2
Klaar
15 min

Voeg de kip toe aan de marinade en meng het geheel goed door elkaar. Set de gemarineerde kip een tijdje weg zodat de kruiden goed kunnen intrekken.

3
Klaar

Dompel, nadat de kruiden zijn opgenomen, de stukjes kip afwisselend in de stukjes ui en paprika.

4
Klaar

Panggang diatas teflon dengan sedikit minyak, sambil sesekali dioles sisa bumbu rendaman.

5
Klaar

Rooster tot de kip gaar is.

6
Klaar

Tip

Gebruik het vlees van de kippendijen zonder vel. Het dijvlees is sappiger en smaakvoller als het wordt gegrild dan kipfilet.

Armaya

Recept Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies voor dit recept, gebruik het onderstaande formulier om uw recensie te schrijven
vorige
Maiskoekjes
volgende
Ketang Goreng
vorige
Maiskoekjes
volgende
Ketang Goreng

Geef Uw Reactie