Ingredients
-
500gr kip
-
3 stengels daun bawang
-
1/2 stuks Rode paprikaIn blokjes gesneden
-
12 stuks Sate stokjes
-
MARINADE
-
2 theelepels djahéHetzelfde als gember
-
2 eetlepels kecap asinof te wel sojasaus (zout)
-
3 teentjes knoflook
-
1 eetlepel kecap manisof te wel sojasaus (zoet)
-
1/4 theelepel Peper
-
1 eetlepel Suiker
-
1/4 theelepel Zout
Directions
Hou je van Japans eten? Dan is dit Yakitori gerecht met een Indonesisch tintje zeker een aanrader om te proberen. Het is hartig met een rokerig aroma dat bijdraagt aan de smaak.
Het vlees is zacht en nog frisser door de combinatie van lente-uitjes die ook gegrild worden. Geen wonder dat veel mensen het lekker vinden en er met volle overgave van genieten.
(Visited 1.265 times, 1 visits today)