Tahu Cabe

Deel het op uw sociale netwerk:

Of u kunt deze url gewoon kopiëren en delen

Ingredienten

Hoeveelheid aanpassen:
6 stuks tahu
5 eetlepels maizena
2 eetlepels sagomeel
Large eggs
For the Filling
sereh
wortel
Whole grain Dijon mustard

Bladwijzer aanmaken

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Tahu Cabe

Pittige Tahu

Kenmerken:
  • Spicy
  • Vegetarisch
  • 30 min
  • Personen 4
  • Makkelijk

Ingredienten

Bereidingswijze

Share

Hoe simpel het ook mag klinken, dit gerecht met ‘chili’ is behoorlijk populair en is gemengd met een verscheidenheid aan ingrediënten. Tofu is een van de eerste ingrediënten die wordt geprobeerd. Eerst zachte witte tofu in kleine vierkantjes gesneden, daarna droog of knapperig gebakken met een bloemdressing. Bovendien wordt de gefrituurde tahu (tofu) opnieuw gebakken met gehakte pepers, knoflook en kruiden, namelijk zout, een van hen.

Stappen

1
Klaar

Meng in een bak (met deksel) het maizena, sago, tofu en bloem. Schudden totdat het hele oppervlak van de tofu bedekt is met bloem.

2
Klaar
3
Klaar
15 min

Chef

Recept Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies voor dit recept, gebruik het onderstaande formulier om uw recensie te schrijven
vorige
Na­si koe­ning met pak­soi
volgende
Nugget Ayam
vorige
Na­si koe­ning met pak­soi
volgende
Nugget Ayam

Geef Uw Reactie