Deel het op uw sociale netwerk:

Of u kunt deze url gewoon kopiëren en delen

Ingredienten

Hoeveelheid aanpassen:
500g gedroogde bruine bonen
230ml satésaus Je kunt diverse saté sausen gebruiken. Hou je van makkelijk kies dan bijvoorbeeld voor Samasaya Satésaus pikant.
200ml santen asli (dikke kokosmelk)
700ml water
3 stuks rode paprika
250g taugé
50g gebakken uitjes

Voedingswaarden

720 kca
Energie
35g
Eiwit
92g
Koolhydraten
26g
Vet
13g
Trans Fat
480mg
Natrium
480 mg
Vezels

Bladwijzer aanmaken

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Sup kacang dengan kacang merah

Sup kacang dengan kacang merah

Met een paar ingrediënten een heerlijk soep.

Kenmerken:
  • Vegetarisch

Ingredienten

Bereidingswijze

Share

Stappen

1
Klaar
8-12 uur

Week de bruine bonen in 3 liter koud water. Giet af in een vergiet en spoel af onder koud stromend water.

2
Klaar
45 min

Breng met ruim koud water aan de kook en laat met de deksel op de pan 45 min. op laag vuur koken.

3
Klaar
10 min

Doe ondertussen de satésaus, kokosmelk en het water in een soeppan en breng aan de kook. Snijd de paprika’s in stukjes en voeg toe. Laat met de deksel op de pan 10 min. op laag vuur koken.

4
Klaar
2 min

Giet de bruine bonen af en voeg samen met de taugé toe aan de soep. Laat nog 2 min. zachtjes koken. Bestrooi met de gebakken uitjes.

Lins

Recept Beoordelingen

Gemiddelde Score:
(5)
Aantal Beoordelingen: 1
Armaya

Ik hou van experimenteren en was dan ook zeer benieuwd hoe dit zou smaken. Kon niet wachten om het uit te proberen. Het was erg lekker en een echte aanrader.

vorige
Kip kecap
volgende
Na­si koe­ning met pak­soi
vorige
Kip kecap
volgende
Na­si koe­ning met pak­soi

Geef Uw Reactie