0 0
Sayur campur

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

250gr varkensvlees
1l Water
1/4 deel witte kool
5 kleine Wortel
4 teentjes knoflook
150gr garnalen gepeld
1 eetl bloem
naar smaak Zout
naar smaak Peper
3cm Laos gekneusd
50gr soe-oen
naar keus prei
naar keus selderij
naar keus Zonnebloemolie

Sayur campur

  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Geplaatst op: 18 sep 2008

(Visited 5.207 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Snijd de kool en de knoflook fijn, de wortel in schijfjes en de prei en selderij fijn. Hak de garnalen fijn en snijd het vlees in stukjes.

2
Done

Verhit het water en voeg daar het vlees aan toe met 1 theel zout en trek hiervan een bouillon.

3
Done

Klop het ei op en meng dit met de garnalen, de bloem, het zout en peper en vorm hiervan kleine balletjes.

4
Done

Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de balletjes rondom bruin en gaar en laat deze uitlekken.

5
Done

Fruit de knoflook samen met de lao en voeg deze samen met de groenten toe aan de bouillon.

6
Done
15min

Laat het geheel nog 15 minuten sudderen en en voeg dan de balletjes en de soe-oen toe.

7
Done

Nog 2 minuten stoven.

8
Done

SELAMAT MAKAN

Chef

previous
Nasi goreng
next
Lelawar Daging
previous
Nasi goreng
next
Lelawar Daging

Add Your Comment