Ingredients
-
250gr varkensvlees
-
1l Water
-
1/4 deel witte kool
-
5 kleine Wortel
-
4 teentjes knoflook
-
150gr garnalengepeld
-
1 eetl bloem
-
naar smaak Zout
-
naar smaak Peper
-
3cm Laosgekneusd
-
50gr soe-oen
-
naar keus prei
-
naar keus selderij
-
naar keus Zonnebloemolie
Directions
Steps
1
Done
|
Snijd de kool en de knoflook fijn, de wortel in schijfjes en de prei en selderij fijn. Hak de garnalen fijn en snijd het vlees in stukjes. |
2
Done
|
Verhit het water en voeg daar het vlees aan toe met 1 theel zout en trek hiervan een bouillon. |
3
Done
|
Klop het ei op en meng dit met de garnalen, de bloem, het zout en peper en vorm hiervan kleine balletjes. |
4
Done
|
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de balletjes rondom bruin en gaar en laat deze uitlekken. |
5
Done
|
Fruit de knoflook samen met de lao en voeg deze samen met de groenten toe aan de bouillon. |
6
Done
15min
|
Laat het geheel nog 15 minuten sudderen en en voeg dan de balletjes en de soe-oen toe. |
7
Done
|
Nog 2 minuten stoven. |
8
Done
|
SELAMAT MAKAN |