0 0
Sambal boedak

Deel het op uw sociale netwerk:

Of u kunt deze url gewoon kopiëren en delen

Ingredienten

2 stuks ui Bij voorkeur rode ui
4 teentjes knoflook
40 stuks lombok
30 stuks kemirinoot(en)
1/2 theelepel sereh
2 blaadjes daun Salamblad
3 blaadjes jeruk Purut
1 dl santen asli (dikke kokosmelk)
1 mespuntje zout
4 eetlepels zonnebloemolie

Bladwijzer aanmaken

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Sambal boedak

Een lekker pittig sambal recept

Kenmerken:
  • Spicy
  • Vegetarisch
  • Gemiddeld

Ingredienten

Bereidingswijze

Share

Haal de zaadjes uit de lomboks en wrijf de lomboks fijn, evenals de uien, knoflook en de kemiries Vermeng de lomboks met de kemiries Bak de uien en de knoflook bruin Voeg het lombokmengsel, de sereh, salam- en djeroek-poeroetbladeren aan de uien en knoflook toe en bak alles in de olie op Doe er zout en de dikke santen bij en laat alles samen bakken tot de santen olie loslaat

Chef

Recept Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies voor dit recept, gebruik het onderstaande formulier om uw recensie te schrijven
vorige
Pepesan van makreel
Uitgelichte Afbeelding
volgende
Daging Smoor
vorige
Pepesan van makreel
Uitgelichte Afbeelding
volgende
Daging Smoor

Geef Uw Reactie