0 0
Pepesan van makreel

Deel het op uw sociale netwerk:

Of u kunt deze url gewoon kopiëren en delen

Ingredienten

4 stuks makreel Ikan kembung
6 blaadjes daun Salamblad
6 blaadjes jeruk Purut
1 pak bananenblad
7 stuks sjalotten
3 stuks (groen) lombok
6 stuks (rood) lombok
2 teentjes knoflook
3cm laos
3cm kurkuma
5 stuks kemirinoot(en)
6cm djahé
1 theelepel suiker
1 mespuntje zout
naar smaak citroensap

Bladwijzer aanmaken

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Pepesan van makreel

  • Gemiddeld

Ingredienten

Bereidingswijze

Share

Stappen

1
Klaar

De makrelen goed wassen en latenet uitlekken.

2
Klaar

Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta.

3
Klaar

Wrijf de makrelen in met de boemboe en verdeel de salam en de jeruk purutblaadjes over de vissen.

4
Klaar

Pak de vissen afzonderlijk in bananenblad en zet deze vast met de prikkers.

5
Klaar
45min

Stoom de vissen langzaam in 30-45 minuten gaar.

Chef

Recept Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies voor dit recept, gebruik het onderstaande formulier om uw recensie te schrijven
Uitgelichte Afbeelding
volgende
Sambal boedak
Uitgelichte Afbeelding
volgende
Sambal boedak

Geef Uw Reactie