Ingredienten
-
300g nasi kuningGele rijst
-
300g sperziebonen
-
2 eetlepel zonnebloemolie
-
1 stuk paksoi
-
100ml water
-
350g kipKipfilet in stukjes gesneden
-
39g conimex mix nasi
Bereidingswijze
Stappen
1
Klaar
4 min
|
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer ondertussen de sperziebonen en kook 4 min. in water met wat zout. Giet af en spoel koud onder stromend water, zet apart. |
2
Klaar
11 min
|
Verhit de olie in een wok en bak het vlees in 4 min. goudbruin en gaar. Voeg de sperziebonen en paksoi toe en bak al omscheppend 2 min. mee. Voeg het water en de mix toe en schep om. Breng aan de kook en laat 4 min. doorkoken. Schep de rijst erdoor en warm nog 1 min. door. |