0 0
Nasi goreng

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

500gr rijst gekookte rijst
200gr Ui fijngesneden
2 teentjes knoflook fijngesneden
2 á 3 theelepels Sambal
4 eetlepels Zonnebloemolie
wat over is Rundvlees
wat over is kip
wat over is garnalen
2 eetlepels Zoute ketjap

Nasi goreng

  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Dit heerlijke gerecht van gebakken rijst met kruiden, groenten en vlees of garnalen is niet alleen populair in Indonesië, maar over de hele wereld. Het is gemakkelijk te maken en kan worden aangepast aan persoonlijke smaakvoorkeuren. Op deze website delen we stap-voor-stap instructies en foto’s om je te helpen bij het bereiden van een smakelijke nasi goreng. Of je nu een beginnende of ervaren kok bent, met dit recept kan je thuis genieten van een authentieke Indonesische maaltijd.

(Visited 45.902 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Wrijf uien met knoflook en sambal met weinig zout in een tjobék fijn of draai ze in een mixer.

2
Done

Bak dit mengsel in de olie tot de uien lichtgeel zijn.

3
Done

Voeg er de restjes vlees aan toe en bak die even mee.

4
Done

Werk er nu lepelsgewijs de koude rijst doorheen.

5
Done

Maak de nasi goreng af met twee eetlepels zoute ketjap. Geef er een gebakken ei bij en een zure augurk.

6
Done

Selamat makan

Chef

previous
Daging Smoor
Featured Image
next
Sayur campur
previous
Daging Smoor
Featured Image
next
Sayur campur

Add Your Comment