Maiskoekjes

Deel het op uw sociale netwerk:

Of u kunt deze url gewoon kopiëren en delen

Ingredienten

Hoeveelheid aanpassen:
150ml melk
150g bakmeel Zelfrijzend bakmeel
1 ei
1 blik mais
3 takjes selderij
2 theelepels sambal oelek

Voedingswaarden

14.5 g
Vet
1378 mg
Cholesterol
229.4 mg
Natrium
596 mg
Kalium
26.4 g
Koolhydraten
18.4 g
Eiwitten

Bladwijzer aanmaken

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Maiskoekjes

Heerlijke tussendoor snack

Kenmerken:
  • Vegetarisch
  • 30 min
  • Personen 4
  • Makkelijk

Ingredienten

Bereidingswijze

Share

Zelf frikadel jagung (djagoeng) oftewel Indische maiskoekjes maken is super simpel en snel. Deze snack is ideaal om te serveren als je bezoek krijgt of tijdens verjaardagen. Dit lekkere hapje wordt nog weleens verward met de frikandel. Het is van oorsprong een Indische snack die je in verschillende varianten kan maken.

Stappen

1
Klaar

Klopt het ei in een bak en voeg hier een snufje zout aantoe dan de melk erbij en roer het geheel glad met een garde.

2
Klaar

Voeg nu de meel, de selderij en de bosuitjes toe en roer het geheel goed door elkaar.

3
Klaar

Bij voorkeur een Wok of een diepe pan. Vul deze met zonnebloem olie en schep met een eetlepel het beslag in de pan en niet te lang wachten met omdraaien.

Lins

Recept Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies voor dit recept, gebruik het onderstaande formulier om uw recensie te schrijven
vorige
Rengginang
volgende
Yakitori Ayam
vorige
Rengginang
volgende
Yakitori Ayam

Geef Uw Reactie