Deel het op uw sociale netwerk:

Of u kunt deze url gewoon kopiëren en delen

Ingredienten

Hoeveelheid aanpassen:
500 gram rundergehakt
5 stuks sjalotten
5 teentjes knoflook
3 blaadjes jeruk Purut
1 mespuntje zout
3 eetlepels zonnebloemolie
150 ml santen asli (dikke kokosmelk)
200 ml santen cair (dunne kokosmelk)
Boemboe
1 stengel sereh
3 cm laos
1 eetlepel ketumbar
1/2 eetlepel djinten
peper

Voedingswaarden

20g
Protein
15g
Carbs
7g
Fat
5g
Sugars
10g
Trans Fat
300
Calories

Bladwijzer aanmaken

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Lelawar Daging

Lelawar Daging

Lekker rundvlees gerecht

  • Personen 4
  • Moeilijk

Ingredienten

  • Boemboe

Bereidingswijze

Share

Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de sjalotten en de knoflook in dunne plaken. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de koflook en de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan het gehakt toe en bak dit rul. Dan de dunne kokosmelk toevoegen en het geheel koken totdat het vocht vrijwel is verdampt. Vervolgens de santen asli toevoegen en dit nog 3 minuten laten koken. Serveer.

Stappen

1
Klaar

Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta.

2
Klaar

Snijd de sjalotten en de knoflook in dunne plaken.

3
Klaar
3 min

Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de koflook en de boemboe.

4
Klaar

Voeg dan het gehakt toe en bak dit rul. Dan de dunne kokosmelk toevoegen en het geheel koken totdat het vocht vrijwel is verdampt.

5
Klaar
3 min

Vervolgens de santen asli toevoegen en nog even kort laten koken.

6
Klaar

Eetsmakelijk

Chef

Recept Beoordelingen

Gemiddelde Score:
(5)
Aantal Beoordelingen: 1
Chef

Absolutely great recipe. I cooked it for my kids and they loved it, even asked for more, can you believe it?

vorige
Cjendol
volgende
Ayam Santan
vorige
Cjendol
volgende
Ayam Santan

Geef Uw Reactie