0 0
Daging Smoor

Deel het op uw sociale netwerk:

Of u kunt deze url gewoon kopiëren en delen

Ingredienten

400 g rundvlees magere runderlappen
1 teentje knoflook
2 stuks ui
1 theelepel peper
½ theelepel nootmuskaat
¼ theelepel kruidnagel
1 mespuntje zout
1 stuk tomaat
4 eetlepels kecap manis
2 eetlepels boter
1 scheutje azijn

Bladwijzer aanmaken

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Daging Smoor

  • Gemiddeld

Ingredienten

Bereidingswijze

Share

Fruit de uien, knoflook en kruiden met wat zout in de hete boter. Snijd het vlees in stukjes en bak het rondom bruin. Doe de ontvelde en fijngesneden tomaat, de ketjap, een scheutje azijn en 3 dl water erbij en laat het vlees 3 uur sudderen. Doe er zonodig nog wat water en ketjap bij.

Chef

Recept Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies voor dit recept, gebruik het onderstaande formulier om uw recensie te schrijven
Uitgelichte Afbeelding
vorige
Sambal boedak
volgende
Cjendol
Uitgelichte Afbeelding
vorige
Sambal boedak
volgende
Cjendol

Geef Uw Reactie