Deel het op uw sociale netwerk:

Of u kunt deze url gewoon kopiëren en delen

Ingredienten

Hoeveelheid aanpassen:
1 eetlepel Pandanextract
500 ml Water
100 gram Rijstebloem
1 eetlepel Maïzena
1 mespunt Zout
100 gram Gula Jawa (palmsuiker)
150 ml Kokosmelk
Geschaafd ijs of ijsblokjes

Voedingswaarden

20g
Protein
10g
Carbs
5g
Fat

Bladwijzer aanmaken

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Cjendol

Cjendol

Typisch Indonesisch

Kenmerken:
  • Vegetarisch

Tjendol is een bekend indonesische drankje. Het is een verfrissende koude drank van suiker en kokos.

  • 15 min
  • Personen 4
  • Makkelijk

Ingredienten

Bereidingswijze

Share

Meng het pandanextract door het water. Meng dit door de bloem, de maïzena en het zout en kook dit op laag vuur tot een stijve pap.
Vul een pan met erg koud water. Roer de pap door een zeef zodat de pap in druppels in het water vallen. Laat deze druppels in het water opstijven. (Dit is de cendol)

Kook de suiker in water op en snijd wat nangka in erg kleine reepjes. De nangka moet in een glas passen. Neem vervolgens 4 glazen. Verdeel de cendol over de glazen, voeg dan de nangka, de gula jawa, de kokosmelk en dan wat geschaafd is toe.

Chef

Recept Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies voor dit recept, gebruik het onderstaande formulier om uw recensie te schrijven
Uitgelichte Afbeelding
vorige
Daging Smoor
Uitgelichte Afbeelding
volgende
Lelawar Daging
Uitgelichte Afbeelding
vorige
Daging Smoor
Uitgelichte Afbeelding
volgende
Lelawar Daging

Geef Uw Reactie