https://indonesische-recepten.nl
  • Inloggen
  • Registreren
  • Cart is empty
  • Home
  • Recepten
    • Zoek op ingrediënten
    • Recept inzenden
    • Overzicht auteurs
  • Categorieën
  • Ingrediënten
  • Keuken
  • Toko’s
    • Drenthe
    • Flevoland
    • Friesland
    • Gelderland
    • Groningen
    • Limburg
    • Noord Brabant
    • Noord Holland
    • Overijssel
    • Utrecht
    • Zeeland
    • Zuid Holland
  • Contact
  • Home
  • Recepten
    • Zoek op ingrediënten
    • Recept inzenden
    • Overzicht auteurs
  • Categorieën
  • Ingrediënten
  • Keuken
  • Toko’s
    • Drenthe
    • Flevoland
    • Friesland
    • Gelderland
    • Groningen
    • Limburg
    • Noord Brabant
    • Noord Holland
    • Overijssel
    • Utrecht
    • Zeeland
    • Zuid Holland
  • Contact
  • Home
  • Feature: Spicy

Feature: Spicy

A spice is a dried seed, fruit, root, bark, or vegetable substance primarily used for flavoring, coloring or preserving food. Spices are distinguished from herbs, which are parts of leafy green plants used for flavoring or as a garnish.

Share

Sambal Selderij

Cooking Time: 10 min
  • Sambal
  • Indonesische keuken Indonesische keuken
Lekkere selderij sambal met lomboks, knoflook, terasi en citroensap.

Chef

10 januari 2021
Like 0
Read More
Comment
2.092 Views
Share

Yakitori Ayam

Cooking Time: 50
  • Vlees
  • Indonesische keuken Indonesische keuken
Hou je van Japans eten? Dan is dit Yakitori gerecht met een Indonesisch tintje zeker een aanrader om te proberen. Het is hartig met een rokerig aroma dat bijdraagt ​​aan...

Armaya

17 juli 2020
Like 118
Read More
Comment
879 Views
Share

Tahu Cabe

Cooking Time: 30 min
  • Vegetarisch
  • Indonesische keuken Indonesische keuken
Hoe simpel het ook mag klinken, dit gerecht met 'chili met gekookt zout' is behoorlijk populair en is gemengd met een verscheidenheid aan ingrediënten.

Chef

22 juli 2015
Like 506
Read More
Comment
301 Views
Share

Kip kecap

Cooking Time: 5 uur
  • Vlees
  • Indonesische keuken Indonesische keuken
Een lekker typisch Indonesisch kip kecap gerecht met sperziebonen, veel kruiden en een vleugje honing.

Lins

1 juli 2015
Like 59
1
Read More
Comment
221 Views
Share

Ayam Santan

  • Vlees
  • Indonesische keuken Indonesische keuken
Ayam Santen is een lekker kipgerecht met kokosmelk en veel Indonesische kruiden wo laos, sereh, lomboks, jeruk purut en salam blaadjes.

Chef

25 maart 2009
Like 272
Read More
Comment
18.612 Views
Share

Sambal boedak

  • Sambal
  • Indonesische keuken Indonesische keuken
Lekkere sambal met oa santen, knoflook, daun salamblad

Chef

10 januari 2008
Like 0
Read More
Comment
5.741 Views

Categorieën

Drankjes

Drankjes

Fruit

Fruit

Ingrediënten

Ingrediënten

Kue Kue

Kue Kue

Rijst

Rijst

Sambal

Sambal

Soep

Soep

Toko

Toko

Populaire Recepten

  • Daging SmoorDaging Smoor Een lekker rundvlees gerecht met kruidnagel, knoflook, nootmuskaat en peper.
  • MaiskoekjesMaiskoekjes Zelf frikadel jagung (djagoeng) oftewel Indische maiskoekjes maken is super…
  • Ayam SantanAyam Santan Ayam Santen is een lekker kipgerecht met kokosmelk en veel…

Popular Tags

aardappel afhaal basmatirijst berzorgen bonen cadeau catering champignon Den Haag Dordrecht ei garnalen grassoort groente hot kecap keukengerei kip knoflook knolgewassen kruid mais makreel paksoi pittig plant quick rijst sambal selderij sjalotten specerij sperziebonen tahu taugé tempé thee tofu trassi vegetarisch vlees wortel wortelkruid zoetig Zutphen
  • Terms of Service
  • Privacy Policy
  • About Us

INDONESISCHE RECEPTEN | ALL RIGHTS RESERVED | © 2021