Nieuws & Updates

All Posts Author: HD

Gratis SSL Certificaat

23

jan
2017

HostingsDiensten levert vanaf nu bij ieder hosting pakket standaard een SSL Certificaat.

Waarom is SSL Belangrijk?

Black Friday 2016

16

nov
2016

*Actie verlopen*

HostingsDiensten viert Black Friday. De hele dag lang 20% korting op al je bestellingen. Dus ook korting op lopende actieprijzen!.

Informatie over de Flip Feng Shui kwetsbaarheid

10

aug
2016

Eerder vandaag presenteerde de Vrije Universiteit Amsterdam en de Katholieke Universiteit Leuven de Flip Feng Shui aanval. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de al bekende Rowhammer kwetsbaarheid in combinatie met geheugendeduplicatie op de virtualisatiehost.

Kwetsbaarheid in GraphicsMagick & ImageMagick

30

mei
2016

Gisteravond is er een kwetsbaarheid ontdekt in GraphicsMagick en ImageMagick. Dit is veelgebruikte software voor het verwerken van afbeeldingen. Deze bug maakt het onder bepaalde omstandigheden mogelijk om op afstand code uit te voeren op de onderliggende server. Direct na de ontdekking hebben wij onze systemen gepatched.

Major release DNN 8

14

jan
2016

DNN is volop in ontwikkeling en dat blijkt ook weer met de release van DNN 8. Door goed te luisteren naar wensen vanuit de community lukt het DNN om het platform telkens weer door te ontwikkelen naar een hoger level. DNN is stabiel, snel en maakt gebruik van de laatste web technieken MVC, SPA, JSON, JWT etc.

Nieuw: Friesland's eigen extensie .FRL

02

feb
2015

Nederland heeft er een nieuwe domeinnaam extensie bij: .FRL is de eigen extensie van Friesland. Het is vanaf nu mogelijk om jouw .FRL domein aan te vragen. Tijdens de voorrangsperiode van 2 februari tot 2 april kan iedereen een .FRL aanvragen, maar Friese aanvragers hebben een streepje voor op niet-Friese aanvragers. 

DNN genomineerd tot het "Beste Gratis .Net CMS"

01

aug
2014

DNN is door CMS Critics uitgeroepen tot beste Open Source .Net CMS. Hierbij is DNN verkozen boven Umbraco en Sageframe. 

Hiermee wordt opnieuw bevestigd dat DNN een krachtig en flexibel platform is waarmee je voor een breed toepassingsgebied websites kunt bouwen. Van kleine presentatie websites tot high-end enterprise websites.