DNN CMS

DNN

DNN (DotNetNuke) is een van de grootste, populairste en gratis 'open source' Content Management Systeem (CMS) voor het ontwikkelen van moderne websites. Wereldwijd zijn er vele duizenden gebruikers, op dit moment meer dan 800.000 (met 8 miljoen downloads).

Inmiddels zijn er meer dan 800.000 geregistreerde gebruikers. Het platform is nog steeds volop in ontwikkeling en biedt veel support en draagvlak voor zijn gebruikers.

De populariteit van DNN en de specialisten die DNN continu verder ontwikkelen stellen zeker dat er altijd passende ondersteuning gevonden kan worden. Door DNN te gebruiken kiest u voor een onafhankelijke en toekomstgerichte oplossing.

Gebruiksvriendelijk

DNN website beheren is vrij eenvoudig via een intuïtieve omgeving waarbij verder geen extra software nodig is. DNN is beschikbaar in het Nederlands en het bewerken van inhoud gaat via een tekstverwerker waarbij geen kennis van programmeertalen nodig is.

Flexibel

DNN bied veel mogelijkheden en kunnen zowel simpele websites als meer complexe websites gerealiseerd worden. Naast standaard websites kan DNN ook als platform dienen voor een webshop, weblog, intranet, extranet en andere offline en online applicaties.

Uitgebreid

DNN is standaard voorzien van meertaligheid, uitgebreid rechtenbeheer (ACL) en versiebeheer. Daarnaast biedt DNN de mogelijk meerdere portals aan te maken binnen 1 installatie en is hiermee oa uitermate geschikt voor intranet oplossingen.

Kostenbesparend

DNN beschikt standaard over diverse modules, waardoor je niet meteen vast zit aan leveranciers voor ontwikkeling en ondersteuning. Wil je toch extra functionaliteiten dan zijn er honderden bestaande modules verkrijgbaar.

Veilig

Door de grote populariteit en er een grote actieve community is, worden lekken snel opgemerkt en opgelost. Daarnaast is er binnen DNN een vast ontwikkelteam team dat contineu bezig is met het verder ontwikkelen van DNN Functionaliteiten.

Community

DNN heeft een zeer grote communitie van beginnende en gevorderde gebruikers die het project en ellkaar ondersteunen. DNN heeft ook een CORE ontwikkelteam dat contineu bezig is met het verder ontwikkelen van DNN functionaliteiten

Responsive

Voor bezoekers, maar ook voor zoekmachines is het belangrijk dat een website op alle schermen/ devices goed wordt weergegeven. Zowel de website zelfs als het beheer van DNN zijn geoptimaliseerd voor alle devices (desktop, laptop, tablet en smartphone).

SEO vriendelijk

Standaard wordt een DNN website al goedgevonden door zoekmachines. DNN heeft oa een slimme manier voor het afhandelen van url's waarbij de URL's niet alleen gebruiks-/ zoekmachine vriendelijk worden maar wordt ook dubbele content voorkomen.

Meertalig

Het beheren van een DNN website is mogelijk in meerdere talen en uiteraard ook in het Nederlands. Taal kan zowel per gebruiker als per site worden ingesteld. Dat kan één taal zijn, maar de gebruiker kan ook kiezen in welke taal de website moet worden weergegeven.